Историята на управлението на ГЕРБ е толкова тежка, че тя не ни

...
Историята на управлението на ГЕРБ е толкова тежка, че тя не ни
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Коалиция с ГЕРБ е невъзможна

Историята на ръководството на ГЕРБ е толкоз тежка, че тя не ни разрешава да създадем коалиция с тях, посочи Лорер 

„ Историята на ръководството на ГЕРБ е толкоз тежка, че тя не ни разрешава да създадем коалиция с тях “. Това сподели в изявление за предаването „ Тази събота “ в ефира на  Даниел Лорер от „ Продължаваме промяната “.

Той посочи, че от Политическа партия не имат вяра на представителите на ГЕРБ, тъй като те вършат това, което им каже лидерът Бойко Борисов, а той непрестанно си мени позициите.

„ Промяната “ бе основана, с цел да бъде всичко, което ГЕРБ не е. Коалиция с ГЕРБ е невероятно освен в този момент, обединения с ГЕРБ би била невъзможна и след година и след две, и след три. Тя ще стане допустима, когато те изживеят своето филтриране. Когато ГЕРБ един прекрасен ден се разсънят и кажат: тези 12 години на България в действителност можеха да наподобяват напълно друго, с едно обикновено некорумпирано ръководство “, добави Лорер.

По негово мнение ГЕРБ няма да може да направи постоянен кабинет с първия мандат. „ Те не могат да се коалират с естествените си сътрудници – ДПС и „ Възраждане “, с които ни смъкнаха предходния път “, добави депутатът от „ Продължаваме промяната “. 

Той посочи, че Политическа партия няма да търси поддръжката на ГЕРБ за втория мандат, а ще търси поддръжка за програмата си от 16 точки.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР